VÅRA TJÄNSTER

Vi är fast övertygade om betydelsen av att erbjuda personlig service till alla våra kunder. Vi strävar efter att kunna ge varje familj och varje trädgård den omsorg de förtjänar och investerar mycket tid och engagemang i varje projekt. Ett helhetsgrepp föredras alltid över punktinsatser, och vi skapar en vision för hela trädgården, som sedan kan omsättas steg för steg, utan att tid och budget utgör några omedelbara hinder. Vi ser även till att följa projekten noggrant genom hela processen för att säkerställa design och kvalitet under anläggningen.

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Tillsammans med dig tar vi en promenad genom din trädgård och pratar om dina önskemål och behov. Vi lyssnar noga på dina tankar och idéer och ger dig konkreta förslag på hur du kan skapa en trädgård som du älskar. Vi kan ge dig råd om allt från design och växtval till belysning och skötsel. Tjänsten kan ske på plats i Stockholms län eller online i övriga Sverige.
2500 kr/inkl. moms

Trädgårdsdesign: Planritning

Har du en mindre trädgård eller en begränsad budget? Vi kan skapa en översiktsplan som tar hänsyn till dina önskemål och behov. Planen visar trädgårdens layout, placering av häckar och träd och eventuella funktioner som uteplats, gångar och andra sociala ytor. Perfekt för dig som vill ha en grundläggande designplan till en rimlig kostnad. Möten sker online.
fr. 7900 kr/inkl. moms


Trädgårdsdesign: Vision i 2D & 3D

Vill du ha en mer detaljerad design av din trädgård? Vi skapar detaljerade planer, 3D-renderingar och detaljritningar som visar exakt hur din drömträdgård ska se ut. Du får en komplett design som inkluderar allt från växtval och belysning till materialval och konstruktioner. Perfekt för dig som bor utanför Stockholmsområdet och vill ha en visuell representation av din trädgård och en detaljerad plan för bygget. 
Möten sker online.

fr. 9900 kr/inkl. moms

Trädgårdsdesign: Totalpaketet

För dig som vill ha en perfekt planerad och problemfri trädgårdsrenovering erbjuder vi vårt mest omfattande paket. Vi skapar detaljerade planer, 3D-renderingar och detaljritningar. Vi gör en inmätning av din trädgård på plats för att säkerställa precision i designen. Du får en komplett trädgårdsdesign som minimerar problem under byggprocessen och ger dig en trädgård som du kan njuta av i många år framöver. Möten och inmätning sker på plats inom Stockholm län. 
fr. 9900 kr/inkl. moms

Om du vill ha mer information om hur jag kan hjälpa dig med din trädgård, är du välkommen att klicka på knappen nedan och beskriva kortfattat vad du behöver hjälp med!

Rulla till toppen