TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Vi är fast övertygade om betydelsen av att erbjuda personlig service till alla våra kunder. Vi strävar efter att kunna ge varje familj och varje trädgård den omsorg de förtjänar och investerar mycket tid och engagemang i varje projekt. Ett helhetsgrepp föredras alltid över punktinsatser, och vi skapar en vision för hela trädgården, som sedan kan omsättas steg för steg, utan att tid och budget utgör några omedelbara hinder. Vi ser även till att följa projekten noggrant genom hela processen för att säkerställa design och kvalitet under anläggningen.

Trädgårdsrådgivning 

Vill du skapa en vacker och trivsam oas men vet inte riktigt var du ska börja? Eller har du massor av idéer och behöver hjälp att skapa en helhet? 

En trädgårdsrådgivning är en bra utgångspunkt i alla designprocesser. Många tankar konkretiseras, vi samlar inspiration och utforskar olika möjligheter för er trädgård på plats. 

Hur går det till?

Tillsammans tar vi en promenad genom din trädgård och pratar om dina önskemål och behov. Vi lyssnar noga på dina tankar och idéer och ger dig konkreta förslag på hur du kan skapa en trädgård som du älskar. Vi kan ge dig råd om allt från design och växtval till belysning och skötsel. 
Tjänsten sker på plats i Stockholms län

2500 kr/inkl. moms

Online Trädgårdsrådgivning

Drömmer du om att förvandla din trädgård till en vacker och harmonisk plats, men är osäker på hur du ska komma igång? Eller kanske du redan har massor av idéer, men behöver vägledning för att sammanfoga dem till en sammanhängande helhet? Genom att mötas online kan vi konkretisera dina tankar, samla inspiration och utforska olika möjligheter för din trädgård. 

Hur fungerar det?

Vi inleder med en noggrann genomgång av dina önskemål och behov. Vi lyssnar vi uppmärksamt på dina idéer och tankar och ger vi dig konkreta förslag och råd för att skapa en trädgård som verkligen speglar din personlighet och stil. Vi kan erbjuda vägledning kring allt från design och växtval till belysning och skötsel. 

Denna tjänst är tillgänglig online och är ett utmärkt alternativ för dig som inte befinner dig i Stockholmsområdet. 

 

1800 kr/inkl. moms

Rulla till toppen