Med vårt oändliga engagemang för att skapa gröna utrymmen som inte bara är vackra, utan också funktionella och anpassade till sina omgivningar skapar vi en personlig trädgård efter dina önskemål.

Vårt team består av landskapsarkitekt Lisa Blomkvist, med lång erfarenhet av privat trädgårdsdesign, och Simon Jernström, ledande strategisk beslutsfattare som styr och formar företagets övergripande vision och riktning. Tillsammans har vi gestaltat projekt som sträcker sig från privata trädgårdar till offentliga utemiljöer, och vår vision är att omvandla varje utrymme till något extraordinärt. När vi tar sig an ett projekt lyssnar vi noga på våra klienters visioner och behov och integrerar deras önskemål och livsstil i designen för att se till att varje plats blir en unik reflektion av beställarens personlighet och stil.

Jernblom AB är det självklara valet för dig som vill ha en utemiljö som bjuder på något alldeles extra. Vi erbjuder en omfattande tjänsteportfölj som sträcker sig från idéfasen till genomförandet av din drömträdgård. Med år av erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig skapa en trädgårdsdesign som är skräddarsydd efter dina önskemål och behov. Vi lyssnar på dina idéer och omsätter dem till en planer som tar hänsyn till allt från växtval och layout till belysning och bevattning. Oavsett om målet är en lantlig skärgårdsidyll eller en extraordinär villaträdgård kan vi hjälpa dig visualisera en utemiljö som passar just dig.

Oavsett om du planerar en ny trädgård från grunden eller vill förnya en befintlig trädgård, kan vi hjälpa dig att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö. Med en dedikation till detaljer och ett driv för att överträffa förväntningarna hos våra kunder kan du vara säker på att resultatet kommer att vara en trädgård som är en perfekt förlängning av ditt hem!

Vi tar fram 3D-bilder och planer utifrån din specifika tomt och anpassar ambitionsnivån utifrån era förutsättningar. Oavsett om ni planerar att utföra arbetet själva eller anlita hjälp så finns vi här, och tar fram ritningar efter era behov.


Rulla till toppen