VISION 2D & 3D

Vi är fast övertygade om betydelsen av att erbjuda personlig service till alla våra kunder. Vi strävar efter att kunna ge varje familj och varje trädgård den omsorg de förtjänar och investerar mycket tid och engagemang i varje projekt. Ett helhetsgrepp föredras alltid över punktinsatser, och vi skapar en vision för hela trädgården, som sedan kan omsättas steg för steg, utan att tid och budget utgör några omedelbara hinder. Vi ser även till att följa projekten noggrant genom hela processen för att säkerställa design och kvalitet under anläggningen.

Trädgårdsdesignpaket:

VISION 2D & 3D

I paketet ingår:

  • Första möte: Vi inleder med en konsultation via videomöte för att lära känna dig och dina önskemål för trädgården.
  • Kartläggning: Efter det inledande mötet skickar du in bilder och/eller videoklipp samt annan relevant information om din trädgård. Vi analyserar platsen och tar hänsyn till faktorer som solinstrålning, jordmån och befintlig vegetation.
  • Skissförslag: Vi presenterar 1 skissförslag baserat på dina önskemål och vår analys av platsen. Du får möjlighet att ge feedback och önska ändringar vid en iteration.
  • Slutgiltig designplan: Vi förfinar designen baserat på din feedback och skapar en detaljerad plan med ritningar, växtlista, planterings- och belysningsplan (om tillval) och skötselråd
  • 3D-visualisering: Få en realistisk bild av din framtida trädgård med 3D-visualisering.

Pris:

I Paketet Trädgårdsdesign Litet kostar från 9 900 kr till 25 000 kr inklusive moms.

Priset beror på trädgårdens storlek och komplexitet, samt vilka tillval du väljer.

Varför välja designpaketet Vision 2D & 3D?

  • Bekvämt och flexibelt: Allt arbete sker online, du behöver inte lämna hemmet!
  • Visuellt material: Genom att skapa 3D-visualiseringar får du en bättre översikt på hur din trädgård kan komma att se ut, redan innan du sätter spaden i marken!
  • Skräddarsydd lösning: Vi tar hänsyn till din budget, dina önskemål och platsens förutsättningar för att vi tillsammans ska skapa din drömträdgård!

Rulla till toppen