TOTALPAKETET

Vi är fast övertygade om betydelsen av att erbjuda personlig service till alla våra kunder. Vi strävar efter att kunna ge varje familj och varje trädgård den omsorg de förtjänar och investerar mycket tid och engagemang i varje projekt. Ett helhetsgrepp föredras alltid över punktinsatser, och vi skapar en vision för hela trädgården, som sedan kan omsättas steg för steg, utan att tid och budget utgör några omedelbara hinder. Vi ser även till att följa projekten noggrant genom hela processen för att säkerställa design och kvalitet under anläggningen.

TRÄDGÅRDSDESIGN:
TOTALPAKETET

För dig som vill ha en perfekt planerad och problemfri trädgårdsrenovering erbjuder vi vårt mest omfattande paket. Vi skapar detaljerade planer, 3D-renderingar och detaljritningar. Vi gör en inmätning av din trädgård på plats för att säkerställa precision i designen. Du får en komplett trädgårdsdesign som minimerar problem under byggprocessen och ger dig en trädgård som du kan njuta av i många år framöver. Möten och inmätning sker på plats inom Stockholm län. 

 

I paketet ingår:

  • Första möte: Vi inleder med en konsultation via videomöte för att lära känna dig och dina önskemål för trädgården.
  • Inmätning: Efter det inledande mötet genomförs en inmätning med laser för att designförslaget ska vara helt anpassad till rådande omständigheter på tomten.
  • Planritning: Vi presenterar 1 planritning och 3D-bilder baserat på dina önskemål och vår analys av platsen. Du får möjlighet att ge feedback och önska ändringar vid en iteration.
  • 3D-visualisering: Få en realistisk bild av din framtida trädgård med 3D-visualisering.
  • Avstämning: Ett digitalt möte för att gå igenom förslaget tillsammans. Detta ger dig chansen att dela med dig av dina tankar och önskemål, vilket säkerställer att det slutliga designförslaget blir precis som du har tänkt dig.

  • Slutgiltig designplan: Med din feedback som grund finjusterar vi designen och tar fram en omfattande plan. Den inkluderar ritningar, en lista på växter, samt, om du väljer det, planer för plantering och belysning samt råd för skötsel
  • Planteringsplan: Vi skapar en detaljerad planteringsplan med information om växtval, placering, planteringsavstånd och skötsel.

 

Pris: fr. 14 900 kr inklusive moms

Priset beror på trädgårdens storlek och komplexitet.

Om du vill ha mer information om hur jag kan hjälpa dig med din trädgård, 
är du välkommen att klicka på knappen nedan och beskriva kortfattat du behöver hjälp med!

Varför välja Totalpaketet?

  • Inledande möten sker på plats vilket skapar en ökad förståelse för såväl oss och kunden. 
  • Inmätning av tomten med laser för att säkerställa att höjder och mått är korrekta i ritningarna. Detta minimerar risken för problem under byggprocessen. 
  • Du kommer enkelt att kunna visualisera din trädgård redan innan första spaden sätts i marken med hjälp av 3D-visualiseringar. 

Rulla till toppen